Omgeving

Op slechts 400 meter van het dorp Buren en circa 700 meter van het strand vindt u midden tussen de weilanden en natuurgebieden onze luxe appartementen in het appartementencomplex “Amelander Paradijs”.

De appartementen bieden u een heerlijk rustige vakantie voor u en uw kinderen.

Op loop- en fietsafstand bevinden zich o.a. de prachtige duinen, brede stranden, Amelandse bossen en schitterende wandel- en fietspaden. Het mooie brede (en schoonste) strand van Nederland is slechts 700 mtr van het appartement vandaan.

Paardrijden op het strand, zwemmen in de Noordzee, wandelen in de duinen, vissen op het wad of lekker genieten van de zon en zee in een van de vele prachtige strandpaviljoens; met maar liefst 27 km strand kan het allemaal op Ameland! Golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen op Ameland, waar ook de vliegtuigfans aan hun trekken kunnen komen.

Om het complex ligt een groot speelveld ( ca 3.000 m2) waar voetbal en volleybal gespeeld kan worden en wat ideaal is om te vliegeren.

In de schitterend aangelegde binnentuin is een speelplaats voor de allerkleinsten. Hier kunnen ze veilig en beschut spelen terwijl de ouders ondertussen heerlijk rustig in het zonnetje zitten en van hun kinderen genieten.

Op het binnen- en buiten terrein is een speelplaats met speeltoestellen o.a. tafeltennistafel, schommels, glijbanen en speelhutten etc. Om lekker met de familie te barbecuen is er buiten een grillplaats.

In de directe omgeving vindt u verschillende restaurants en een supermarkt.

Een nieuw overdekt zwembad “De Golfslag”, met een grote glijbaan en 25 meter bad ligt tegenover de appartementen. Daar kunnen uw kinderen deelnemen aan een recreatieprogramma met elke week weer andere activiteiten. Tevens zijn hier een grand cafe, souvenirwinkel, supermarkt snackbar, sfeervol restaurant, vier bowling en kegelbanen, midgetgolfbaan en twee tennisbanen.

Een groot avonturenpark/speeltuin, met vijver en een eiland is slechts enkele minuten van het appartement verwijderd.

Ameland is fiets en wandeleiland bij uitstek. U vindt een fietsverhuurbedrijf Metz op slechts 100 meter van de appartementen.

De schitterend ruim aangelegde binnentuin van het Amelander Paradijs biedt de allerkleinste kinderen de gelegenheid om beschut en veilig te spelen in de zandbak of op de speeltoestellen, terwijl de ouders intussen heerlijk van de zon kunnen genieten. In de directe omgeving vindt u verschillende soorten restaurantjes met een gevarieerde keuze voor hun gasten. Het historische, toeristische plaatsje Nes met veel gezellige restaurantjes en uitgaansmogelijkheden ligt op circa 2,5 km.

Laat u verrassen door de schitterende natuur en bezienswaardigheden die Ameland rijk is. Bijvoorbeeld door het natuurgebied ‘t Oerd te verkennen of de geschiedenis van Ameland te leren kennen in een van de vele musea die het eiland rijk is.