Route

NAAR HOLWERD

TREIN/BUS

Met de trein reist u tot aan Leeuwarden of Groningen.
Hiervandaan vertrekt een bus naar de veerhaven in Holwerd.
tel. 0900-9292 of www.ns.nl / www.9292-ov.nl

AUTO/MOTOR/FIETS

Per auto/motor/fiets bereikt u Holwerd via Leeuwarden – Stiens of via Groningen – Dokkum. Voor een exacte route kunt u kijken op www.routenet.nl

Wanneer u uw auto mee wilt nemen naar het eiland, dan dient u van te voren een plaats op de veerboor te reserveren bij Wagenborg. www.wpd.nl of tel. 0519-546111

U kunt de auto ook in Holwerd parkeren. Personenkaartjes kunt u aan het loket kopen. Reserveren is dan niet mogelijk, maar ook niet nodig.

DIGITAL CAMERA

 

VANAF DE BOOT NAAR HET APPARTEMENT

AUTO/MOTOR/FIETS

U rijdt vanaf de boot tot de rotonde in Nes. U neemt op de rotonde de 1e afslag rechts richting Buren. U volgt deze straat tot u het centrum van Buren bereikt. Aan u rechter kant ziet u een pleintje met het beeldje van “Ritskemoai”. Hier gaat u links de Strandweg op. Houd richting strand aan. Onze appartementen bevinden zich in het appartementen complex “Amelander Paradijs”  wat u aan uw linker kant ziet verschijnen.

BUS

Vanaf de boot neemt u de bus 132 richting Buren. Bij de halte Kleinvaarwater stapt u uit. Vanaf hier loopt u naar het appartementencomplex “Amelander Paradijs” aan de andere kant van de weg.